Belkyra

  • Utförs i: Stockholm & Göteborg
Boka konsultation

Belkyra

Ta bort oönskat fett under hakan med vår permanenta fettfrysning. Belkyra kan jämställas med fettfrysning, men du slipper konvalescens, narkos och kirurgi. Vi som jobbar här är hudläkare och hudterapeuter: boka tid hos oss, så tar vi fram en skräddarsydd behandling efter dina önskemål och förutsättningar.

En dubbelhaka kan komma naturligt med åldern, men den kan också vara ärftlig eller ha uppstått i och med viktförändringar. Många upplever dubbelhakan som svår att bli av med när den väl har uppstått, och då kan Belkyra vara ett bra alternativ.

Lider du av mycket slapp överskottshud?

Då kan vi rekommendera andra behandlingar som passar bättre. Hör av dig till oss, så får du träffa en av våra hudläkare.

Vad är Belkyra?

Belkyra är ett läkemedel som tar bort oönskat fett under hakan. En så kallad dubbelhaka kan komma naturligt med åldern, men den kan också vara ärftlig eller ha uppstått i och med viktförändringar. Många upplever dubbelhakan som svår att bli av med när den väl har uppstått, och då kan Belkyra vara ett bra alternativ.

Läkemedlet kommer att injiceras i det önskade området via en tunn nål. Substansen vi injicerar stimulerar kroppens egen förmåga att bryta ner fetter med hjälp av gallsyror, och därför är behandlingen permanent. De fettceller som behandlingen har tagit bort, kommer alltså inte komma tillbaka.

När Belkyra injiceras i området under hakan kommer den aktiva substansen deoxicholsyra att bryta ner fettcellerna. De kommer tappa förmågan att lagra fett, och sedan kommer fettcellerna att försvinna på naturlig väg via kroppens vita blodkroppar.

Behandling med Belkyra i hakan:

  • Kräver ingen narkos
  • Är permanent: de fettceller vi fryser kommer försvinna för gott
  • Ingen konvalescensperiod
  • Verkar effektivt

Belkyra är ett smart läkemedel som “härmar” kroppens naturliga fettförbränning. Den passar alla oavsett hudfärg, ålder och kön.

Så går behandlingen till

En Belkyrabehandling i hakan går relativt fort att utföra eftersom den inte kräver någon kirurgi. Du kan räkna med ungefär 15-30 minuter.

Innan behandlingen kommer vi markera ut området för att säkerställa en bra dos. Sedan kommer vi systematiskt gå igenom området med en mycket tunn nål som vi injicerar små doser av deoxicholsyra. På det här sättet ser vi till att träffa det överflödiga fettet som du vill bli av med i din haka. Även om behandlingen känns, så genomgår de flesta behandlingen utan någon smärtlindring: det känns ungefär som stickningar eller spänningar i huden. Vid behov kan vi bedöva området lokalt.

Inte säker på vad som passar dig? Boka konsultation hos oss redan idag.

Boka konsultation