• Behandlingar
  • Aktuellt
  • Om oss

Så här går det till

Ed quundig natius, ut dolorer eceperios magnihiciet quaspicide plaut reic to te volorum explabo riostem oluptas videbit ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui.

Så här går det till

Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandi apereictur, sit eum hitawepe rferiorepe qui.

Clear+Brilliant

Känns din hud trött och glåmig? En Clear+Brilliant behandling är en mild laserbehandling som passar för både mörk, ljus, mogen eller ung hud. Den fräschar upp pushar kroppen till att skapa kollagen – kroppens eget föryngringsprotein.

Huden är kroppens största organ: levande och i ständig förändring. Att en del har stora porer, har lättare att få rynkor eller solskador är något som till stor del handlar om arv, livsstil och yttre påfrestningar. Din hudtyp är ett resultat av generationer av människor som anpassat sig efter miljö och klimat.

Att fräscha upp din hud med en Clear+Brilliant behandling innebär att vi stimulerar till en naturlig kollagenproduktion – ett effektivt och milt sätt att lotsa huden till sin egen föryngringsprocess.

Vad är Clear Brilliant?

Clear+Brilliant är en speciellt anpassad laserbehandling som stimulerar kroppens kollagenbildning. En Clear+Brilliant behandling bidrar till att jämna ut pigment, strama upp och ge huden elasticitet. Men det den också gör är att förbättra ton, öka lyster och förminska porer. Därför kan den användas på fet hy för att behandla acne. Tacksamt är också att den fungerar på alla hudtyper.

Hur går behandlingen till?

Vi påbörjar behandlingen genom att applicera en lätt gel på behandlingsområdet. Det gör vi för att vår lasermaskin och din hud ska få så god optisk kontakt som möjligt. Du kommer även få ha på dig ett par skyddsglasögon så att inte ljuset från maskinen påverkar pigmenten i dina ögon.

Under behandlingen för vi vår lasermaskin genom ett prisma av glas och skapar kontrollerade ljusimpulser på din hud. Genom att bestämma våglängden på ljuset kan vi styra precis var vi vill att lasern ska söka sig.

Clear+Brilliant är en bra behandling för:

Stora porer Hudföryngring Rynkor och fina linjer Acne Acneärr och ärr

Clear+Brilliant

Utförs i: Stockholm

Pris: 3900kr

Delbetalning: Ja, räntefritt upp till 24 månader. Läs mer...

Vanliga frågor vid behandling med Clear Brilliant

Vad gör Clear Brilliant?
  • Föryngrar huden
  • Behandlar acne
  • Slätar ut acneärr och andra typer av ärr
  • Jämnar ut och behandlar solskador, pigmentfläckar och åldersfläckar

Tack vare att Clear+Brilliant är en så pass mild behandling går den bra att använda på såväl mörk som ljus hud.

Så fungerar Clear+Brilliant

Clear+Brilliant är en speciellt anpassad laserbehandling som stimulerar kroppens kollagenbildning. Kollagenet är ett fiberprotein som finns i alla typ av stödjevävnader: ben, hud, senor och blodkärl. Hemligheten i kollagenet är dess struktur som skapar motståndskraft i vävnaden. Det är med andra ord kroppens eget skyddande protein, som gör att huden tål yttre påfrestningar och slitage. Genom hudbehandlingar uppmuntrar vi kroppen att producera nytt kollagen, och det gör vi genom att rensa bort gamla hudcellslager med Clear+Brilliant.

En Clear+Brilliant behandling bidrar till att jämna ut pigment, strama upp och ge huden elasticitet. Men det den också gör är att förbättra ton, öka lyster och förminska porer. Därför kan den användas på fet hy för att behandla acne. Tacksamt är också att den fungerar på alla hudtyper enligt Fitzpatricks skala.

Clear+Brilliant fungerar ungefär som microneedling. Genom att skapa tunna kanaler i huden bearbetas cellerna punktvis och djupgående.

Att tänka på inför behandling

När du bokar en tid för behandling hos oss får du först träffa en certifierad hudläkare eller hudterapeut. Genom en hudanalys kan vi sedan, tillsammans med dina önskemål och känslor, ta fram en individuellt anpassad behandlingsplan. För att uppnå det resultat du är ute efter kan du bli rekommenderad att kombinera behandlingen med någon annan teknik. Ofta brukar Clear+Brilliant laserbehandlingen underhålla en redan utförd laserbehandling av djupare slag.

Vi möter alltid medicinsk expertis med de estetiska önskemål som du kan tänkas ha.

Gör det ont?

Det brukar inte behövas smärtlindring till den här typen av behandling. Vet du med dig att du är extra känslig kan du ta ett par värktabletter någon timme innan behandlingen sätter igång. Alvedon och Panodil går bra, men undvik att äta medicin som innehåller acetylsalicylsyra. Det går också bra att smörja det område som ska behandlas med en lokalbedövande kräm som du hittar på apoteket.

Under behandlingen

Vi påbörjar behandlingen genom att applicera en lätt gel på behandlingsområdet. Det gör vi för att vår lasermaskin och din hud ska få så god optisk kontakt som möjligt. Du kommer även få ha på dig ett par skyddsglasögon så att inte ljuset från maskinen påverkar pigmenten i dina ögon.

Under behandlingen för vi vår lasermaskin genom ett prisma av glas och skapar kontrollerade ljusimpulser på din hud. Genom att bestämma våglängden på ljuset kan vi styra precis var vi vill att lasern ska söka sig.

Efter behandlingen

Har du ont om tid? Det är okej. Efter en laserbehandling med Clear+Brilliant kan du gå tillbaka till jobb och vardag. Återhämtningstiden är minimal och många väljer att göra behandlingen på lunchrasten: det tar nämligen inte mer än någon halvtimme att bli klar. 

När bör jag undvika behandling

Du bör inte behandlas med Clear Brilliant vid följande tillstånd: 

  • Är gravid eller ammar
  • Äter blodförtunnande medicin
  • Lider av vissa typer av hudåkommor 

Har du fler frågor och funderingar är du varmt välkommen att boka en konsultation hos oss på Inskinity. 

Vilken teknik används?

Trygg teknik hos oss

Vi samarbetar enbart med etablerade och kända företag. Vår medicinska utrustning kommer från Scanex Medical Systems och Derma Promedical. Allt är kliniskt testat och våra lasermaskiner kommer från företag som Ellipse, Fotona och Solta Medical. Läs mer om dem här: www.scanex.se, www.ellipse.com, www.fotona.com och www.solta.com/home.