Clear+Brilliant

  • Utförs i: Stockholm
  • Pris:  3900kr
  • Delbetalning: Ja, räntefritt upp till 24 månader. Mer info
Boka konsultation

PROFHILO®

Känns din hud trött och glåmig? En Clear+Brilliant behandling är en mild laserbehandling som passar för både mörk, ljus, mogen eller ung hud. Den fräschar upp pushar kroppen till att skapa kollagen – kroppens eget föryngringsprotein.

Huden är kroppens största organ: levande och i ständig förändring. Att en del har stora porer, har lättare att få rynkor eller solskador är något som till stor del handlar om arv, livsstil och yttre påfrestningar. Din hudtyp är ett resultat av generationer av människor som anpassat sig efter miljö och klimat.

Att fräscha upp din hud med en Clear+Brilliant behandling innebär att vi stimulerar till en naturlig kollagenproduktion – ett effektivt och milt sätt att lotsa huden till sin egen föryngringsprocess.

Vad är PROFHILO®?

Clear+Brilliant är en speciellt anpassad laserbehandling som stimulerar kroppens kollagenbildning. En Clear+Brilliant behandling bidrar till att jämna ut pigment, strama upp och ge huden elasticitet. Men det den också gör är att förbättra ton, öka lyster och förminska porer. Därför kan den användas på fet hy för att behandla acne. Tacksamt är också att den fungerar på alla hudtyper.

Hur går behandlingen till?

Vi påbörjar behandlingen genom att applicera en lätt gel på behandlingsområdet. Det gör vi för att vår lasermaskin och din hud ska få så god optisk kontakt som möjligt. Du kommer även få ha på dig ett par skyddsglasögon så att inte ljuset från maskinen påverkar pigmenten i dina ögon.

Under behandlingen för vi vår lasermaskin genom ett prisma av glas och skapar kontrollerade ljusimpulser på din hud. Genom att bestämma våglängden på ljuset kan vi styra precis var vi vill att lasern ska söka sig.

Inte säker på vad som passar dig? Boka konsultation hos oss redan idag.

Boka konsultation