Dermapen

  • Utförs i: Stockholm & Göteborg
  • Pris: Helt ansikte från 1900 kr. Helt ansikte, hals & dekolletage från 2900 kr.
  • Delbetalning: Ja, räntefritt upp till 24 månader. Mer info
Boka konsultation

Dermapen

Visst väljer du serum efter din hudtyp? Detsamma gäller för en behandling med Dermapen. Unna dig en individanpassad mikronålsbehandling (microneedling) som minimerar porer, förfinar linjer och jämnar ut ärr.

Dermapen är en effektiv kollagenstimulerande mikronålsbehandling som ger ökad lyster, förbättrad struktur och spänst till din hy. Dermapen lämpar sig till alla oberoende av hudtyp, hudfärg och ålder. Vi på Inskinity gör en analys av ditt ansikte och behandlar dig efter just dina behov, preferenser och önskemål.

Vad är Dermapen

Dermapen är en effektiv kollagenstimulerande mikronålsbehandling som ger ökad lyster, förbättrad struktur och spänst till din hy. Dermapen lämpar sig oberoende av hudtyp, hudfärg, kön och ålder. Vi på Inskinity gör en ansiktsanalys och behandlar dig sedan efter just dina behov, preferenser och önskemål.

Såhär går behandlingen till

Dermapen eller microneedling som metoden ofta kallas har som syfte att stimulera kollagenproduktionen i huden. Nålarna går olika djupt beroende vad du vill uppnå. Behandlingen utförs både för ytlig uppfräschning samt reduktion av ojämnheter på djupet.

Den nyproduktion av naturliga elastiska komponenter som en Dermapen-behandling bidrar till kan liknas vid effekten av fraktionerad laser men återhämtningstiden är kortare.

Behandlingsmetoden är också mer djupgående än microdermabrasion och kemisk peeling.

Inte säker på vad som passar dig? Boka konsultation hos oss redan idag.

Boka konsultation