• Behandlingar
 • Aktuellt
 • Om oss

Så här går det till

Ed quundig natius, ut dolorer eceperios magnihiciet quaspicide plaut reic to te volorum explabo riostem oluptas videbit ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui.

Så här går det till

Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandi apereictur, sit eum hitawepe rferiorepe qui.

Plastikkirurgi

Om plastikkirurgi

Vad vi männsikor betraktar som skönhet är högst individuellt. Vi på Inskinity utgår alltid från dig, dina behov och dina förutsättningar. Vi behandlar de flesta områden på kroppen och strävar alltid efter ett naturligt reslutat i harmoni med din kropp. Hos oss arbetar Gia Pham som är plastikkirurg och specialist inom estetisk plastikkirurgi. Gia arbetar på vår klinik i Göteborg.

Nedan kan du läsa mer om några av de områden vi behandlar. Funderar du över att utföra något skönhetsingrepp? En bra start är att boka in en konsultation med vår plastikkirurg för att få en första bild över vad som är möjligt och de resultat du kan förvänta dig. En konsultation bokar du online eller genom att ringa oss på telefon 0200-581200. 

Så här går behandlingen till

Beroende på vilket ingrepp du ska utföra ser proceduren väldigt olika ut. Vår plastikkirurg kommer att gå igenom hur ingeppet kommer att ske, vad du bör tänka på såväl före - som efter behandling och givietvis svara på alla dina frågor. 

Ögonlock

Plastikkirurgi

Utförs i: Göteborg & Stockholm

Pris: Prisförslag efter konsultation hos plastikkirurg.

Delbetalning: Ja, räntefritt upp till 24 månader. Läs mer...

Behandlingstid: Beroende av ditt ingrepp.

Våra plastikkirurgiska behandlingar

Ögonlock

En ögonlocksplastik ger dig ett fräschare utseende.

Estetisk kirurgi för att åstadkomma ett yngre och piggare utseende kring ögonen är ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen. När huden förlorar sin elasticitet, kan det orsaka överflödig hud och fettpåsar runt ögonen. Detta kan leda till ett trött och äldre utseende, tunga och hängande ögonlock. I värsta fall kan du uppleva en minskning av synfältet, stickande ögon och huvudvärk. Att operera bort hängande ögonlock  är nyttigt och tacksamt för såväl yngre individer som för äldre patienter. Ögonlocksplastik ger dig ett fräschare och se lika pigg som du känner dig.

För att få reda på mer rekommenderar vi att du bokar en konsultation till någon av våra läkare som är specialiserade på ögonlocksplastik. 

Konsultation kan du boka såväl online som genom att ringa till oss. 

Överarmsplastik

När man åldras minskar hudens elasticitet och spänsten försvinner vilket kan leda till hängande hud. Om du har genomgått en kraftig viktnedgång kan även det leda till hängande och besvärande hud. Med överarmsplastik får du bort den överflödiga huden och vävnaden. Resultatet är smalare, spänstigare och mer ungdomliga överarmar. 

Operationen sker i lokalbedövning och tar ca 2 timmar. Men du får räkna med ett stödbandage under 3-4 veckor efter operation. Du bör även undvika UV-strålning de närmaste 6 månaderna efter operation. För mer information rekommenderar vi att du bokar en konsultation. 

Öronplastik

Utstående öron

Utstående öron är ett medfött tillstånd. Många barn upplever sina utstående öron som besvärande och kan påverka självförtroende negativt. Det yttre örat är inte helt färdigutvecklat förrän vid ca 6 års ålder vilket medför rekommendationen att man bör avvakta denna operation tills det att man fyllt 6 år.

Fettsugning

En mer proportionerlig kropp med fettsugning

 Fettsugning är en metod för att ta bort fett på dina problemområden på ett skonsamt sätt så att du kan få kroppens konturer mer proportionerliga och en kropp som du har drömt om. Oönskade fettansamlingar i olika delar av kroppen kan vara genetiskt eller hormonellt relaterade och är ibland omöjliga att få bort genom kost och motion. Fettsugning eller liposculptur är ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen i världen och syftar till att ta bort lokaliserade fettansamlingar.

 Vi föds med ett visst antal fettceller, de förstoras när man går upp i vikt. Fettsugning minskar till skillnad från viktminskning antalet fettceller och ger därför en permanent effekt. Resultatet är bestående då de borttagna fettcellerna inte återbildas.

Vi kan genomföra fettsugning på i stort sett alla ytliga delar av kroppen som har överskott av fett. Vanliga områden som vi behandlar är:

 • Ridbyxlår 
 • Insida lår
 • Mage
 • Höfter och stuss
 • venusberg
 • rygg
 • Midja
 • Haka
 • Vader

 Fettsugning på Inskinity

 • Ingen narkos eller övernattning
 • Snabb återhämtning
 • Du återgår snabt till dina vardagliga sysslor. 

För att få reda på mer rekommenderar vi att du bokar en konsultation till vår plastikkirurg. Konsultation kan du boka såväl online som genom att ringa till oss på telefon: 0200/581200

Bukplastik

En bukplastik syftar till att ta bort löst överskott av fett och hud på magen. Den underliggande bukmuskulaturen stramas också till vid behov för att ge en stadigare bukvägg och därigenom förhindra att magen buktar utåt. Efter en viktnedgång eller en eller flera graviditeter kan huden på buken ibland ha svårt att dra sig samman.

Föreligger det ett större hudöverskott kan en bukplastik vara lösningen för dig. 
Om magen är stor på grund av fettansamling inne i buken (runt tarmarna) hjälper inte bukplastik och fettsugning.

 Minibukplastik

Om hud- och fettöverskottet endast sitter under naveln kan man göra en liten bukplastik där man inte rör naveln

 Full bukplastik

Finns det överskott på fett och hud både ovanför och nedanför naveln krävs en mer omfattande bukplastik. Det innebär att också naveln skärs ut och sys in på ny plats.

För att få reda på mer om bukplastik rekommenderar vi att du bokar en konsultation till vår plastikkirurg. Konsultation kan du boka såväl online som genom att ringa till oss på telefon: 0200/581200

Bröstförstoring

Bröstförstoring är en av de mest populära estetiska behandlingarna och är idag det vanligsta kosmetiska ingreppet i Sverige. Brösten har alltid varit en symbol för kvinnlighet och varje kultur har sin egen idealbild av kvinnofiguren.

 Det kan finnas flera olika orsaker till att kvinnor vill göra en bröstförstoring

 • Man känner sig missnöjd med storleken eller formen på sina bröst.
 • Önskar fylla ut hängiga bröst t ex. efter graviditet eller efter stor viktnedgång.
 • Vid asymmetri, olika stora bröst eller tuberösa bröst.

 Oavsett anledning till en bröstförstoring så utgår vi alltid utifrån dina önskemål och förutsättningar för att resultatet ska bli så naturligt som möjligt.

 

Bröstförminskning

En bröstförminskning (bröstreduktion) är ett plastikkirurgiskt ingrepp som används för att förminska storleken och överhänget i bysten. Kvinnor med stora, tunga och hängande bröst kan ge smärtor i nacke, skuldror och rygg. Dessutom kan det vara kosmetiskt skämmande samt att brösten kan vara i vägen vid fysiska aktiviteter som till exempel idrottsutövning, joggning eller arbete. Det kan även vara svårt att hitta passande bh utanför specialbutiker och bh-banden kan skära in i skulderregionen och orsaka besvär.

Stora bröst kan även påverka självförtroendet negativt – både hos kvinnor i allmänhet, men i synnerhet hos tonåriga flickor.

 Skillnaden mellan en bröstförminskning och ett bröstlyft

 Ett bröstlyft har mer med bröstens utseende att göra. Ingreppen liknar varandra och går ut på att lyfta och forma om bysten. Skillnaden är att vid ett bröstlyft avlägsnas huvudsakligen hud. Medan man vid en bröstförminskning även avlägsnar fett, bröstkörtelvävnad och hud vilket gör brösten mindre, lättare, fastare och ofta också mer estetisk tilltalande. I samband med en bröstförminskning förminskas ofta även vårtgården och flyttas högre upp på bröstet tillsammans med bröstvårtan

Bröstlyft

Bröstlyft är ett plastikkirurgiskt ingrepp som minskar häng och formar om bröstet så att det känns fastare och ungdomligare. Bröstens utseende och form ändras under livet pga. förändrad elasticitet i huden, viktnedgång, graviditet och amning. Vid ett bröstlyft flyttas vårtgården med bröstvårta upp och vid behov minskas vårtgårdens storlek. Samtidigt tas överskottshud bort och bröstvävnad formas om så att bröstet känns fastare. Bröstlyft med eller utan implantat. Beroende på om patienten är nöjd med existerande volym i bröstet eller kan tänka sig att öka volymen av bröstet i form av bröstimplantat så kan det vara ett alternativ. Operationen Det finns flera metoder vid bröstlyft. Vilken som används vid bröstlyft bestäms av din anatomi och vilka förändringar som är möjliga. Bröstlyftet sker i lokalbedövning i kombination med ett lugnande medel eller i narkos och kräver som regel ingen övernattning på kliniken.

Boka konsultation hos plastikkirurg för att få reda på mer om dina behandlingsmöjligheter.