• Behandlingar
 • Aktuellt
 • Om oss

Så här går det till

Ed quundig natius, ut dolorer eceperios magnihiciet quaspicide plaut reic to te volorum explabo riostem oluptas videbit ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui.

Så här går det till

Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandi apereictur, sit eum hitawepe rferiorepe qui.

Fillers

Ärr, rynkor, insjunkna ögon? Fillers är mer än bara en injektionsbehandling för läppar. Det är en naturlig metod med närmast oändliga möjligheter för din hud. Vänd dig till oss på Inskinity för en individanpassad behandling utförd av erfarna hudläkare.

Våra kroppar skiftar med åren och varierar i färg, spänst och form. Genom en fillerbehandling kan du bygga upp avsaknad eller förlorad volym, även om möjligheterna är fler än så. Gemensamt för alla fillerbehandlingar är att de baseras på ämnen som förekommer naturligt i kroppen: bland annat med hyaluronsyra och kalciumhydroxylapatit. 

Preparaten kan skilja sig åt från varandra tjocklek, styrka och lyftkapacitet. En fillerbehandling går snabbt att genomföra och konvalescensen är kort. Du kommer med andra ord att se resultat omedelbart. 

Vad kan fillers göra?

Med fillers kan man göra mycket med ansiktet några exempel är:

 • Fylla ut läppar
 • Befästa konturer i ansiktet
 • Jämna ut acneärr och liknande
 • Släta ut fina linjer
 • Återfukta huden inifrån
 • Stimulera kroppens kollagenproduktion

Vissa människor tar rynkor och fina linjer med ro medan andra önskar slätar ut dem. Går du med funderingar om hur du kan fräscha upp dig men ändå bibehålla ett naturligt utseende? Boka konsultation hos vår sjuksköterska som är inriktad på injektion av fillers. 

Filler kan användas för:

Rynkor och fina linjer Hudföryngring Läppar Ansiktskonturering

Fillers

Utförs i: Stockholm & Göteborg

Pris: Från 3100 sek

Delbetalning: Ja, räntefritt upp till 24 månader. Läs mer...

Behandlingstid: 60-120min

Vanliga frågor

Vad är fillers?

Din kropp har ett eget, organiskt och förunderligt sätt att föryngra och skapa spänst i din hud. Förekomsten av sådana ämnen och funktioner varierar med DNA och yttre påfrestningar. Med åldern avtar föryngringsprocessen, och därför är det många som vänder sig till oss för att tillföra kroppen mer av dessa, även innan rynkor har börjat framträda.

Fillers är ett samlingsnamn för en rad olika injektionsbehandlingar som alltså är inspirerade av kroppens egna föryngringsmetoder. Ämnena som en injektionsbehandling består av förekommer i varierande grad i våra kroppar, även om de vi använder oss av är framställda syntetiskt. Två exempel på dessa ämnen är hyaluronsyra och kalciumhydroxylapatit

Hyaluronsyra kan möta skiftande behov

Hyaluronsyra är ett vattenbaserat ämne som din kropp på egen hand kan bryta ner. Den binder vätska vilket gör att den lämpar sig mycket bra för djupgående återfuktning av huden, något som ger lyster, fyllighet och spänst till din hud. 

Hyaluronsyra är den vanligaste ingrediensen i fillers, men förekommer i en rad olika varumärken och produkter med olika egenskaper och kan därför möta de mest skiftande behoven.

Kalciumhydroxylapatit efter dina preferenser

Det är svåruttalat, men inte komplicerat. Kalciumhydroxylapatit är ett syntetiskt framtaget mineralämne som efterliknar ett naturligt ämne i människans skelett och tänder. Som filler bygger ämnet upp volym, stimulerar kroppens kollagenproduktion och skapar elasticitet och spänst. När vi behandlar till exempel fillers i läppar väljer vi ut vilken typ av preparat som ska användas i din behandling, för att möta just dina önskemål om uppnådd effekt.

Exempel på varumärken vi arbetar med:

 • Juvéderm
 • Restylane
 • Belotero
 • Radiesse
Inför en fillerbehandling

Här kan du hitta information om vad som kan vara bra att tänka på inför, under och efter en behandling med fillers. En fillerbehandling går snabbt att genomföra och du kommer se resultat på en gång. Den är däremot inte permanent, utan behöver upprepas regelbundet om du vill behålla ditt resultat.

Inför fillerbehandling

När du bokar tid hos oss kommer du få träffa en hudläkare eller hudterapeut. Tillsammans med våra experter och med dina önskemål som högsta prioritet, kommer vi lägga fram en behandlingsmetod och plan som är anpassad efter just ditt individuella behov. Vi utvärderar din hudtyp, ditt önskemål och vilka förutsättningar din kropp har för att ta emot behandlingen. Sedan tar vi fram den mest effektiva fillerbehandlingen anpassad efter just dig.

Så går behandlingen till

Själva behandlingen är mycket kortvarig och brukar ta mellan 15-45 minuter beroende på omfattning. Normalt upplever man ingen smärta men en del fillers innehåller lokalbedövande medel som lidocain. Vid behandling av fillers i läppar brukar vi ha på lite bedövningssalva. 

Med en mycket tunn nål injicerar vi det fyllnadsmedel som vi gemensamt kommit fram till under konsultationen. Ämnet verkar endast lokalt i det område vi injicerar.

Efter behandlingen

Efter en behandling kan du återgå till din vardag. Många väljer till exempel att gå tillbaka till jobbet efter avslutad behandling. Det kan uppstå ett litet blåmärke eller svullnad vid själva platsen för injektionen som snart lägger sig. 

Undvik sol, stark kyla, intensiv träning och bastubad de första dagarna efter din behandling. Vänta upp till sex timmar innan du lägger på makeup.

Uppnå optimal effekt av dina fillers

Ofta når man det bästa resultatet när man kombinerar en fillerbehandling med till exempel någon form av peeling, IPL eller injektioner med botulinumtoxin (som Botox). Hos oss på Inskinity kommer vi vara dig behjälplig med en individanpassad efterbehandling, och rekommenderar gärna krämer och serum anpassade efter din hudtyp.

Hur länge håller fillers?

Många frågar hur länge en fillerbehandling håller, och svaret är att det varierar beroende på vilken filler som har använts och vilket område du behandlat. Därför kan en fillerbehandling hålla i allt mellan tre månader och upp till två år.

Permanenta fillers?

Nej. Vi har valt att inte arbeta med permanenta fillers, eftersom vi våra behandlingar vilar på en omsorgsfullt studerad medicinsk grund. En permanent fillerbehandling kan ge oförutsedda resultat, vilket vi på Inskinity inte vill ge våra kunder.

Kan alla injiceras med fillers?

Fillers passar alla oavsett kön, ålder och hudfärg. Det finns dock en del personer som inte bör behandlas med fillers. 

Vi behandlar inte dig som…

 • Är gravid eller ammande
 • Är allergisk mot lokalbedövande medel
 • Har benägenhet att bilda ärr
 • Äter blodförtunnande medicin
 • Är infekterad vid det planerade injektionsställe
Vänd dig till oss med dina frågor och funderingar. Boka konsultation hos oss redan idag.