• Behandlingar
  • Aktuellt
  • Om oss

Så här går det till

Ed quundig natius, ut dolorer eceperios magnihiciet quaspicide plaut reic to te volorum explabo riostem oluptas videbit ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui.

Så här går det till

Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandi apereictur, sit eum hitawepe rferiorepe qui.

Fotona 4D

Ge ditt ansikte ett säkert och icke-kirurgiskt lyft. Fotona 4D är indelat i fyra moment som tillsammans bidrar till att återskapa ungdomlig hy. Ingen narkos, ingen bedövning. Man, kvinna, icke-binär? På Inskinity är alla typer av hud välkomna. 

En Fotona 4D-behandling är en kombinationsbehandling med laser som behandlar din hy inifrån och ut. Fördelen är att den arbetar i olika lager. Vi börjar med en strukturbehandling av slemhinnorna på insidan av dina kinder och kompletterar sedan med att arbeta uppstramande med korta fragmenterade ljuspulser i mellanlagret av din hud. Behandlingen avslutas med en lätt och sval laserbehandling. 

En omfattande kombinationsbehandling

Ingen kirurgi. Fotona 4D är den mest omfattande och djupgående kombinationsbehandlingen vi har. Den kräver ingen kirurgi, ingen narkos – de flesta genomgår den helt utan bedövning. 

  • Stimulerar kroppens egen kollagenproduktion
  • Bidrar till att jämna ut pigmenten i huden
  • Stramar upp och förbättrar din hudkvalité
  • Verkar föryngrande i olika stadier
  • Kan behandla acne och rosacea

Med en Fotona 4D-behandling får du med andra ord ett ansiktslyft och hudföryngring vid ett och samma behandlingstillfälle.

Passar den din hy? Boka tid hos oss, så analyserar vi din hud.

Ansiktslyft utan kirurgi Rynkor och fina linjer Huduppstramning Vaginal avslappning Acne Inkontinens Hudföryngring

Fotona 4D

Delbetalning: Ja, räntefritt upp till 24 månader. Läs mer...

Vanliga frågor

Hur fungerar en Fotona behandling?

Fotona 4D är en laserbehandling som är indelad i fyra moment. Tillsammans skapar de en stabil grund till ditt ansikte, eftersom de olika delarna av behandlingen stärker och effektiviserar varandra. Genom att påbörja behandlingen från kindernas insidor, kommer vi åt hudens volym när vi skapar värme från insidan. Tanken är inte att “dra” upp huden som vid ett klassiskt, kirurgiskt ansiktslyft. Tvärtom vill man bereda möjligheterna för ansiktet att själv återskapa den spänst och volym som det såg ut innan huden började åldras. En avslutande, svalkande peeling mjukar upp och ger en vacker lyster till din hud. 

Behandling med Fotona

De fyra moment som Fotona 4D består av är SmoothLiftin, FRAC3, PIANO och SupErficial. Samtliga moment utförs vid ett och samma tillfälle och är en av anledningarna till att det är en populär kombination. Här går vi igenom de fyra delarna lite mer detaljerat.

Smooth Liftin

Den första delen görs inifrån munhålan och går ut på att skapa en kontrollerad värmereaktion från insidan av din hud. Kroppen svarar med att påbörja en förnyad kollagenproduktion, som man annars börjar tappa i tjugoårsåldern. SmoothLiftin slätar ut det nasolabiala vecket som går från näsa till mungipor, och vidare till hakan som kallas det melomentala vecket.

Kollagenet är kroppens eget “föryngringsprotein”. Laserbehandlingar inom dermatologi syftar oftast till att just trigga igång kroppens egen produktion av dessa. Fördelen med att börja inifrån munnen är att man slipper göra en abladerande laserbehandling. Vi kommer helt enkelt in på djupet utan att göra några djupa intrång, och alla moment i behandlingen kan därför göras utan bedövning. 

FRAC 3

Steg två i vår behandling är en fragmenterad ljusbehandling av huden. Nu förflyttar vi oss till utsidan. Det här momentet förstärker effekten av den första behandlingen och bidrar till att minska pigmenteringar som skapar ojämnheter i din hudton. 

PIANO

Från FRAC3 går vi vill PIANO. Här förlänger vi ljuspulserna så att de blir långa och därför djupare och mer intensiva. Genom detta skapas en synergieffekt som förstärker uppstramningen av huden. Den här delen stimulerar också kollagenproduktionen i huden och bidrar till ökad elasticitet.

SupErficial

Efter tre moment av värmereaktioner i din hy är det dags att svalka ner den med en mild och sval laserpeeling. Här skapas en vacker lyster till din hud och jämnar ut det allra sista. Tillsammans skapar de fyra momenten ett effektivt ansiktslyft, helt utan att vi behöver sy, bedöva eller söva.

Efter behandling

Efter behandlingen kommer du känna av en förbättrad hudkvalitet och ökad lyster i hela ditt ansikte. Tack vare att vi arbetat i olika moment kommer de olika behandlingarna stötta upp och förstärka effekten av varandra. 

Efter att du genomgått behandlingen kommer huden rodna och ömma. Det kan kännas skönt för dig att lägga en kall kompress i ansiktet, men normalt brukar rodnaden lätta efter ett par dagar. Du bör undvika sol i minst 30 dagar efter behandling. Skulle du behöva utsätta ansiktet för solljus bör du använda en solskyddsfaktor på minst 30.

Passar Fotona för alla?

Har du mycket överskottshy brukar vi rekommendera andra behandlingar, annars är fördelen med Fotona 4D det breda spektrat av behandlingsmöjligheter. Är du gravid eller ammande, tar blodförtunnande mediciner eller är solbränd behandlar vi dig inte med Fotona 4D.

Kontakta oss om du har några frågor!