Fotona LipLase

  • Utförs i: Stockholm
Boka konsultation

Fotona LipLase

Fylligare läppar och bättre form utan injektioner. Fotona LipLase är en laserbehandling som ger dig både fylligare läppar och en bättre hud i området runt dina läppar. Ett naturligt och vackert resultat utan injektioner. Behandlingen med Fotona är en kur med tre behandlingar som utförs under en period på tre veckor. Behandlingen utförs på vår klinik i Stockholm.

VAD ÄR FOTONA LIPLASE

Många av våra kunder önskar bättre form och fylligare läppar. Den vanligaste behandlingsmetoden för att åstadkomma detta har varit med injektioner av Hyaluronsyra. Nu kan vi på Inskinity erbjuda en lasermetod (Fotona4D) som är specifikt anpassad för dina läppar. Metoden kallas Fotona LipLase. Denna laserbehandling ger fylligare läppar samtidigt som den tightar upp huden runt munnen. Allt under en och samma behandling.

När vi åldras förlorar huden elasticitet. Kollagen och elastinproduktion minskar vilket gör att huden förlorar sin spänst. En laserbehandling med Fotona4D bygger återigen upp ditt kollagen och elastin eftersom värmeenergin från lasern stimulerar produktion av ditt eget kollagen och elastin vilket ger ett fantastiskt resultat.

Behandlingen passar dig som önskar ett ungdomligare utseende med en bättre hudstruktur runt munnen och fylligare läppar utan injektioner.

Så här går behandlingen till

Behandlingen utförs med laser på insidan av läpparna, direkt på läpparna och även läppkonturen. Inga injektioner eller bedövning behövs. Behandlingen kräver minimal konvalescens och du kan återgå till vanliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

Inte säker på vad som passar dig? Boka konsultation hos oss redan idag.

Boka konsultation