Medicinsk hudvård

  • Utförs i: Stockholm & Göteborg
Boka konsultation

Medicinsk hudvård

Med medicinsk hudvård avses behandlingar med hudvårdsprodukter som innehåller vetenskapligt dokumenterade och effektiva ingredienser som aha-syror, retinol, vitaminer och antioxidanter.

Varför medicinsk hudvård?

Huden, vårt största organ utsätts dagligen för en rad påfrestningar som avgaser, sol, vind och andra externa faktorer. Allt vi utsätter vår hud för och våra genetiska faktorer kommer till stor del att styra vår hudhälsa. På Inskinity står hudläkare bakom alla behandingar för att du ska ges möjlighet att bygga upp en frisk hud på såväl lång som kort sikt. Här finns alla behandlingsmetoder att tillgå. Bland annat kan våra hudterapeuter hjälpa dig med medicinsk hudvård med aktiva ingredienser som stärker upp, reparerar och har en föryngrande effekt på huden.

Vi arbetar med några av de främsta varumärkena på våra kliniker som Image, Neostrata och SkinCeuticals.

Vem utför behandlingen?

På Inskinity arbetar hudterapeuter med lång erfarenhet och som ständigt utbildar sig för att kunna erbjuda marknadens främsta behandlingar. Vi talar främst om medicinskt utvecklad hudvård då vår verksamhet har medicinsk grund och läkare som står bakom alla behandlingar.

Inte säker på vad som passar dig? Boka konsultation hos oss redan idag.

Boka konsultation