• Behandlingar
 • Aktuellt
 • Om oss

Så här går det till

Ed quundig natius, ut dolorer eceperios magnihiciet quaspicide plaut reic to te volorum explabo riostem oluptas videbit ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui.

Så här går det till

Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandi apereictur, sit eum hitawepe rferiorepe qui.

Mesoterapi

Hyaluronsyra, mineraler, vitaminer, aminosyror, antioxidanter, vegetabiliska oljor och coenzymer. Låter det som en cocktail för dig? Mesoterapi är en djupverkande behandling som inte kräver någon kirurgi. Den passar alla oavsett hudfärg, kön och ålder. Boka tid hos oss, så sätter vi ihop en skräddarsydd behandling för din hudtyp.

Celluliter, rynkor, känslig hy. Mesoterapi är en djupverkande behandling som kommer åt hudens mellersta lager med näringsspäckade mikroinjektioner. På samma sätt som att du anpassar din hudkräm eller lotion till din hudtyp, anpassar vi mesoterapin efter dig. Vad just din “cocktail” av substanser kommer bestå av beror på dina estetiska önskemål, vår dermatologiska bedömning och vad det är du vill uppnå med behandlingen.

 • Tappar du hår? Mesoterapi används som hudförbättringsmetod, men har också visat sig ge goda resultat för att stimulera hårsäckar. Genom att neutralisera överskottet av DHT (dihydrotestosteron) kan mesoterapi alltså minska ärftligt håravfall.

Injektionsbehandling

Mesoterapi

Utförs i: Stockholm & Göteborg

Pris: Från 3000kr

Delbetalning: Ja, räntefritt upp till 24 månader. Läs mer...

Behandlingstid: 30 min

Vanliga frågor

Så fungerar mesoterapi

Mesoterapi kommer från grekiskans meso, som betyder “mellan”, och therapeia som betyder behandling. Metoden går ut på att vi genom mikroinjektioner tillför hudens mellanskikt med verksamma, näringsrika substanser. Dessa substanser tar huden till sig och ger den nya förutsättningar att se ung och vital ut. De ämnen vi väljer ut till din “cocktail” beror på din hudtyp och vad det är du vill uppnå med behandlingen. Ofta är det ämnen som hyaluronsyra, antioxidanter, vitaminer, mineraler och enzymer som vi doserar individuellt. 

Detta gör mesoterapi:
 • Piggar upp trött och känslig hy
 • Slätar ut rynkor
 • Behandlar celluliter
 • Jämnar ut pigmentering
 • Förbättrar hudkvaliteten 
 • Arbetar preventivt mot åldrande
 • Behandlar acne
 • Bearbetar hudbristningar
 • Kan användas mot håravfall

Genom mikroinjektioner kan vi förse hudens mellanlager med näringsrika ämnen som binder fukt och ökar din lyster. Stimulera kollagenet med mesoterapi och upptäck hur din hy börjar skimra igen.

Inför en mesoterapeutisk behandling

Innan vi sätter ihop en behandlingsplan för dig kommer du få träffa en hudläkare eller hudterapeut som gör en analys av din hud. Vi tittar på det område du vill behandla och lyssnar till dina önskemål och funderingar. Därefter anpassar vi behandlingsplanen individuellt efter hur vi bedömer att just din hudtyp kommer svara på mikroinjektionerna. Vi lyssnar alltid till dina önskemål och estetiska preferenser, och väger in dermatologisk expertis för att ge det bästa och mest trygga resultatet. 

Under behandlingen

Innan vi påbörjar behandlingen kommer vi rengöra din hud noga. Under behandlingen använder vi oss av en mycket tunn nål som skapar mikrokanaler in till hudens mellersta lager, dermis. Den sammansättning av vitaminer och mineraler vi väljer att ge just din hud har vi tillsammans kommit fram till under vår konsultation. 

Efter behandlingen

Huden kommer reagera med viss rodnad och en del kan också få små blåsor. Dessa försvinner dock efter en kort stund. Du kommer att se resultatet av din mesoterapi successivt uppenbara sig i form av ökad lyster och fukt, eftersom det tar en stund för huden att ta till sig och bearbeta de bioreviltalliserande ämnen vi har tillfört.

Går att kombinera med andra behandlingar

Mesoterapi går att kombinera med andra behandlingar vi erbjuder. Vill du ha ett starkare resultat som håller längre kan du prata med oss, så sätter vi ihop en plan för att nå fram till dit du önskar.

Passar behandlingen för alla?

Vi behandlar av säkerhetsskäl inte gravida eller ammande. Huden under graviditeten är mer känslig än annars, och därför har vi valt att låta våra patienter vänta med en behandling tills dess att graviditeten och amningen är klar. Vi behandlar inte heller dig som är allergisk mot lokalbedövande läkemedel eller om du har en benägenhet att bilda ärr (keloider). Har du en infektion vid området du vill behandla kommer vi också vänta ut den tills dess att området är friskt.