PROFHILO®

  • Utförs i: Stockholm & Göteborg
  • Pris:  1 behandling 3900, 2 behandlingar 7000kr
  • Delbetalning: Ja, räntefritt upp till 24 månader. Mer info
  • Behandlingstid: Ca. 30 min.
Boka konsultation

PROFHILO®

Många av våra kunder är rädda för behandlingar som ger ett onaturligt resultat. Man vill bibehålla sin ansiktsmimik och struktur i ansiktet samtidigt som man ser fräsch ut. En ny produkt som blivit otroligt populär är en behandling med PROFHILO®.

Vad är PROFHILO®?

PROFHILO®, är en injektionsbehandling med hyaluronsyra av högsta koncentration. Behandlingen förbättrar hudens struktur och kvalité samt minimerar linjer och återskapar hudens spänst.

Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler så ger inte PROFHILO® någon utfyllande effekt. Syftet med behandlingen är istället att ge huden en uppstramande och återfuktande effekt så att din hud får tillbaka sin ungdomliga karaktär.

Hur fungerar Profhilo?

Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppen och hjälper kroppen att bibehålla fukt och bidra till kollagenproduktion. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen men i takt med att huden åldras minskar kroppens egna produktion av hyaluronsyra. När detta sker förlorar huden lyster och spänst samt att fina linjer och rynkor blir mer framträdande. PROFHILO® återskapar hudens depåer av fukt och hyaluronsyra.

Inte säker på vad som passar dig? Boka konsultation hos oss redan idag.

Boka konsultation