• Behandlingar
  • Aktuellt
  • Om oss

Så här går det till

Ed quundig natius, ut dolorer eceperios magnihiciet quaspicide plaut reic to te volorum explabo riostem oluptas videbit ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui.

Så här går det till

Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandi apereictur, sit eum hitawepe rferiorepe qui.

Naturlig hårtillväxt-PRP

PRP, eller Platelet Rich Plasma, är en naturlig skönhetsbehandling för hudförbättring och mot hårförlust. Lider du av rynkor eller håravfall? Den här behandlingen kan hjälpa dig till att få tillbaka din hårväxt, men också släta ut huden. Låt dig inte skrämmas av att den i folkmun ibland kallas “Vampyrbehandlingen”!

 En del kallar det Dracula- eller Vampyrbehandling. PRP står för Platelet Rich Plasma och innehåller tillväxfaktorer och bioaktiva enzymer som stimulerar vävnaden i din hud. Det är en populär och naturlig metod för att trigga hårväxt som av ärftliga skäl har avtagit. Metoden går ut på att vi tar en liten mängd blod från en ven. Med hjälp av en liten centrifug plockar vi ut de komponenter i blodet som innehåller cellbevarande funktioner, och placerar dem där din kropp behöver lite extra uppbackning. 

Håravfall

PRP mot håravfall

Utförs i: Stockholm

Vanliga frågor

Detta gör en PRP-behandling:
  • Stimulerar hårväxt
  • Slätar ut hy
  • Förnyar på naturlig väg

Studier visar att PRP-behandlingen kan leda till en betydande ökning i hårtäthet – men också i hårstrånas diameter. Få tätare och tjockare hår med hjälp av den här helt och hållet naturliga metoden!

Så går PRP-behandlingen till

Blodet innehåller små komponenter av cellbevarande funktioner, och det är dessa vi vill åt när vi gör en “vampyrbehandling”. Vi lånar en liten mängd blod från en av dina vener, och genom en liten centrifug kan vi separera dessa komponenter med förnyande egenskaper. Det är en okomplicerad metod som många föredrar på grund av att den är helt naturlig och bygger på din egen kropps föryngringsprocess.

Ärftlig hårförlust eller AGA

Alla kön kan drabbas av ärftlig hårförlust, eller androgen alopeci (AGA). Ofta uppträder det tidigare hos män medan kvinnor oftare drabbas kring klimakteriet. AGA vandrar ofta längs med hårfästet, kring hjässan eller i mittbenan. En PRP-behandling stimulerar tillväxten av hår igen, så att du slipper göra en hårtransplantation.

Inför en PRP-behandling

Innan vi sätter igång med en behandling så får du träffa en hudläkare eller hudterapeut som lyssnar till dina önskemål. Därefter gör vi en hudanalys där vi på medicinsk väg kan avgöra om din kropp kommer svara bra på behandlingen. För oss är det viktigt att göra en individuell analys av dina förutsättningar: det är på det sättet vi säkerställer att du får en behandlingsplan som är helt anpassad efter just dig och din kropp.

Under behandlingen

En PRP-behandling är inte smärtsam.

Efter behandlingen

Behandlingen kräver ingen återhämtningstid.

Passar inte för

Vi behandlar inte gravida eller ammande.