• Behandlingar
  • Aktuellt
  • Om oss

Så här går det till

Ed quundig natius, ut dolorer eceperios magnihiciet quaspicide plaut reic to te volorum explabo riostem oluptas videbit ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui.

Så här går det till

Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandis apereictur, sit eum hitaepe rferiorepe qui. Ecestrum et eat volupta ab is dicatiis endaest fugiasi tatempo rescimus rae eum etur. Epratet et, sandi apereictur, sit eum hitawepe rferiorepe qui.

Aging with grace

Patientberättelse, Anita 62. När Anita kom till oss på Inskinity var hennes starkaste önskan att få hjälp med de rynkor runt munområdet som strålningsskador efter cancerbehandling hade orsakat. Hon gillade inte att spegelbilden inte kändes som henne.

Aging with grace

Patientberättelse, Anita 62

När Anita kom till oss på Inskinity var hennes starkaste önskan att få hjälp med de rynkor runt munområdet som strålningsskador efter cancerbehandling hade orsakat.

Hon gillade inte att spegelbilden inte kändes som henne.

Efter en konsultation hos vår hudläkare Anne Wetter, bestämde de tillsammans en behandlingsplan, med målet att Anita skulle få se lika fin ut som hon känner sig på insidan.

”Hos Inskinity erbjuder vi ett helhetskoncept för din hud och dess åldrande-"aging with grace". Eftersom våra behandlingar ofta består av en kombination av flera olika behandlingsmetoder kan det vara svårt för patienter att veta vilken metod som är bäst för netop han/henne. Därför ser vi gärna att alla som är förstagångs patient bokar en konsultation så att vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning som passar just dig och din hud.  Vi vill även svara på alla dina frågor och funderingar innan vi börjar behandla dig och något så viktigt som din hud.” – Dr. Anne Wetter

För Anita började hennes behandlingsplan med att mjuka upp och fylla ut området kring munnen med fillers, även kindben och haka behandlades med fillers. Pannan och kråksparkarna behandlades med toxin. Nästa steg kommer att bli laserbehandling hos Dr Wetter för att få tillbaka elasticitet och lyster

Anitas egna ord efter behandlingen:

"Från att ha känt mig glåmig och grå känner jag mig nu fräsch och som förr, det är små förändringar som gjorts, men för mig betyder de så mycket, och det är väldigt kul att folk i min omgivning tycker att jag har glow.

Det jag uppskattar med Inskinity är att de har alla behandlingar på samma plats och att oavsett vem jag behandlas hos så har de information om vad jag gjort tidigare - jag behöver inte upprepa allt hela tiden, och jag litar fullt ut på att de rekommenderar mig det jag behöver!

Nu står jag i färd med att göra laserbehandling för att ytterligare få bättre hud". 

Är du intresserad av att göra behandling, men vet inte vart du ska starta? Kontakta oss för en konsultation, så gör vi en behandlingsplan tillsammans.

Varmt välkommen till Inskinity.